Subscribe Today

Huddersfield kan se relativt sikkert ud i 14, men de har tab

Want to discuss racing? Race setups? Which kind of racing is best? This is the race place!

Huddersfield kan se relativt sikkert ud i 14, men de har tab

Postby AprilVei » June 3rd, 2018, 9:27 am

Huddersfield kan se relativt sikkert ud i 14, men de har tabt deres sidste tre spil, er uden sejr i seks og har kun scoret tre mål i ligaen siden de slog Watford den 16. december. De er kun fire point over bottom-club Swansea - der nyder en mini-genopblussen under ny manager Carlos Carvalhal - og deres næste to kampe er mod Liverpool og Manchester United.
Deres bane denne sæson er en velkendt. De har haft en fremragende start i mesterskabet sidste sæson, før de blev væk fra et automatisk forfremmelsessted og afslutter kampagnen med en negativ målforskel. De tjente til sidst kampagne gennem play-offs, selvom ingen af ​​deres spillere scorede i deres tre kampe; de nåede den endelige høflighed af et eget mål og en straffesparkskonkurrencen og derefter slog Reading på Wembley takket være en goalless draw og en anden sejrlig straffesparkskonkurrence.
Roma fodboldtrøje 2018
Terriererne har set masser af bolden i denne sæson - 47,8% besiddelse er nok til at rangere 10 i ligaen - men de har ikke gjort meget med det, med deres gennemsnit på 9,1 skud pr. Spil nede i 19. Alex Pritchard er blevet underskrevet i denne måned for at tilføje nogle gnister, men han, som flertallet af truppen, er ubevistet i Premier League, på trods af at han har imponeret i mesterskabet med Brentford og Norwich.
Huddersfield har ikke scoret mange mål denne sæson - 19 i 24 kampe - men de er overraskende organiseret i forsvaret. De har konfronteret færre skud i denne sæson (11,3 pr. Spil) end Manchester United (11.7), men fortæller, at de har indrømmet 25 mål mere end United på grund af individuelle fejl. De har begået dobbelt så mange fejl, der har ført direkte til mål (seks) som Newcastle (tre), mens Brighton-spillere kun har forpligtet sig til to.
AprilVei
 
Posts: 1
Joined: June 3rd, 2018, 8:39 am
Location: Cugnasco

Return to General Racing Board

Who is online

Users browsing this forum: ChauSwis, Ellie680 and 4 guests